Even voorstellen

Ik ben Frans Bos en ben sinds 2011 actief als masseur. Na een lange carrière in de bouw begon ik de opleiding ontspanning- en sportmassage en na verloop van tijd startte ik bij een actieve voetbalvereniging mijn getrainde, krachtige handen met heel veel plezier in te zetten als verzorger/masseur om de sporters topfit te houden.

De opleiding voor ontspanning- en sportmassage genoot ik bij ATS in Noord-Scharwoude. Dit hoogwaardige opleidingsinstituut is ACE gecertificeerd, hét keurmerk voor kwalitatieve examens. Na de opleidingen merkte ik hoeveel plezier en voldoening het masseren mij gaf en besloot om volledig te stoppen in de bouw. Na de basisopleiding volgde ik nog aanvullende trainingen voor onder meer hotstone, etherische oliën, guasha en cupping massage.

Op 7 september 2011 was ik klaar en opende ik mijn massagepraktijk aan huis. Mijn krachtige handen, jarenlang getraind door zwaar werk in de bouw, mijn activiteiten in de sport en de kennis en vaardigheden vanuit de gerichte opleiding maakten dat mijn drie achtergronden op bijzondere wijze samenvloeiden in de inmiddels bloeiende praktijk aan huis.

Tegenwoordig ontvang ik dagelijks mensen die na afloop van de behandeling weer herladen de deur uit zie gaan. Wat een prachtig vak!

Ik hoop ook u spoedig te mogen ontvangen!

 

Frans Bos – masseur

PS. Het spreekt voor zich dat wij vanuit Massage Frans Bos uiterst zorgvuldig met uw privacy omgaan. Omdat er sinds de invoering van de nieuwe Europese AVG-wetgeving nogal wat ophef over is, kunt u ons privacy-beleid hier nalezen.